Preturi executie lucrari de placari ceramice

Lucrarile de placari ceramice sau placari cu piatra naturala sunt lucrari cu un inalt grad de detaliu si atentie la detalii, tocmai de aceea cand vine vorba de aceasta categorie calitatea primeaza in fata cantitatii de lucrari efectuate intr-un interval de timp.
Preturile pentru manopera pornesc de la 30-70 ron/mp si pot varia in functie de volumul si natura materialului pus in opera.

Lucrari de placari ceramice si piatra naturala

Fie ca e vorba de montare degresie, faianta, marmura, granit sau orice alt material din aceasta categorie, echipa noastra de profesionisti poate oricand sa duca la bun sfarsit proiectul dumneavoastra la cele mai inalte standarde de calitate. Echipa noastra de meseriasi poseda o vasta experienta in placari ceramice dar si in placari cu piatra naturala fasonata sau nefasonata. Fie ca este vorba de montarea de gresie, faianta, marmura, granit, fasonare de moziacuri sau alte astfel de lucrari, portofoliul nostru de lucrari executate va poate convinge ca ati facut cea mai buna alegere alegandu-ne.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.